Tryk på sygeplejeeleverne

I gamle dage havde vi ikke det, der i dag kendes som “digital tryk” eller “digital print”, og det betød, at det at sende en tryksag af den ene eller anden art til trykkeri var en opgave af dimensioner. Det samme gjaldt ventetiden, der ofte var en uge eller mere, før vi kunne få tryksagerne leveret. Men de senere år er digitaltryk som det vores husleverandør leverer til os kaldes: http://www.jensenprint.dk/ – et trykkeri i København

Jensen Print arbejder med nogle topmoderne maskiner, der trykker (eller printer) direkte fra de digitale data til papiret og altså ikke via fremstilling af trykplader og den slags. I starten var det så som så med kvaliteten af digitaltryk, men de sidste 5-6 år har udviklingen gået med stormskridt, og i dag kan reelt kun en fagmand se forskel. Faktisk kan de ikke engang altid det..

Skole og digital print?

Ja – altså med en skole i vores størrelse er der et konstant behov for mangfoldiggørelse af pjecer, flyers, foldere og løsblade, og vi har da overvejet og faktisk også undersøgt mulighederne for selv at installere udstyr til digital tryk på skolen. Det har vi så valgt IKKE at gøre, for dels er det ganske kostbart udstyr, og dels kræver det stadig fagkundskab at udnytte det. Og det er jo den slags fagkundskab, der findes på et digitalt trykkeri.

Vi er meget glade for samarbejdet med Jensen Print, og jeg tror såmænd også, de er glade for os – vi lægger i hvert fald mange opgaver hos dem. Og det er også lækkert at have en nær samarbejdspartner, der kender os og vores behov. Nogle gange skal det virkelig gå stærkt – andre gange kan vi sagtens vente en uges tid med levering af materialer. For eksempel leverer de alle vores visitkort, og den slags er jo næsten aldrig hasteopgaver. I hvert fald ikke hos os.

Kender du egentlig forskellen på offset tryk og digital print? Ellers kan du læse lidt om emnet her, his det interesserer dig: http://www.jensenprint.dk/om-jensen-print/digitalt-print-contra-offset/

Hav en fortsat herlig dag – nu vil jeg gå ud og trykke lidt på et par sygeplejeelever 😉

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.