Flyve billigt til USA?

Egentlig er han ikke klodset, ham min mand, men her for nylig var det anden gang indenfor fem år, at vi tog på ferie, mens han havde et ben i gips på grund af et mindre brud. Men heldigvis havde de på sygehuset taget hensyn til vores ferie, så hans brækkede ben lige inden afrejsen var blevet forsynet men et let form for gipsbandage, så han ikke var mere generet end højest nødvendigt.

Da han brækkede benet godt et par uger inden vores ferie, skete det faktisk dagen efter, at vi om aftenen på nettet havde fundet et par billige flybilletter til USA, så vi kunne få en mangeårig drøm om at køre rundt i det store land i et par uger og se en masse nyt. Jeg fandt dem på denne portal: http://www.rejsepriser.dk/flybilletter/usa/

Vi havde haft masser af is i maven og ventet med at købe billetterne til mindre end tre uger før afrejse, og vi kunne konstatere, at prisen på billetterne var faldet mærkbart siden første gang, vi søgte efter billetterne på nettet.

Den metode har vi faktisk brugt mange gange, når vi skal på ferie. Det gjorde vi også for små fem år siden, da min mand for første gang måtte tage på ferie med benet i gips. Dengang havde vi planlagt en uges storbyferie i London, og vi havde allerede købt vores flybilletter til London, da min mand snublede på en trappe og brækkede sin ankel.

Men det gik nu meget godt, selv om vi helt naturligt måtte indskrænke vores spadsereture rundt i den store by. Siden den ferie i London har vi som sagt brugt metoden med at vente med at købe flybilletter til noget i retning af sidste øjeblik.

Den største besparelse, vi har oplevet, var for tre år siden, da vi købte flybilletter til Thailand, hvor vi ville holde to ugers ferie i januar måned. Vores første søgning tre måneder før ferien gav en pris på flybilletterne, der var hele 3.000 kroner højere pr. billet end den pris, vi skulle betale knap tre uger før afrejsen.

Oprindeligt lærte vi den fidus af et par af vores bekendte, Bjarne og Tove, som for en del år siden købte en ferielejlighed på den tyrkiske sydkyst tæt ved Alanya. De fandt hurtigt ud af, at der var et pænt stort udbud af billige flybilletter til Tyrkiet, hvis man bare ventede med at slå til indtil kort tid før afrejsen, og siden har vi anvendt samme metode.

Både min mand og jeg elsker at rejse og se noget af verden, og vi havde da også en pragtfuld ferie i USA, hvor vi oplevede utroligt meget spændende. Det var i flyet hjem over Atlanten, at vi allerede begyndte at tale om en efterårsferie senere i år, og vi besluttede os for at tage et gensyn med Paris, som vi begge to holder meget af.

Så nu skal vi snart på jagt efter et par billige flybilletter til Paris, men vi venter naturligvis med at købe dem til kort tid før ferien, og så bliver det forhåbentligt uden et brækket ben.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.