Fra flyvestation til erhvervspark

Den enes død er den andens brød, siges det. Og det er da i hvert fald en sandhed, når det gælder den gamle og hæderkronede flyvestation Vandel, som led sparedøden for år tilbage. Nu er området gået fra en død militærbase til en blomstrende erhvervspark! Faktisk skal vi helt tilbage til 2003 for at finde militær aktivitet på Vandel – det var det år, helikoptertjenesten blev flytte til Karup. I dag er området ejet af Bregentved Gruppen, der ejer og driver både skov- og landområder i og udenfor Danmark. Men tilbage til Erhvervspark Vandel som stedet hedder nu.

Grunde og fantastiske arealer til erhverv

Omådet er sjældent, i det der er så megen historie tilknyttet. Det er derfor et genialt sted at have firmadomicil, og motorvejen er jo meget tæt på!

2014-10-06_14-51-29

Forestil dig at have dit firma placeret i disse omgivelser – så er der altså noget ved at have gæster på besøg.

Vandel Erhvervspark – også til events

Har man sagt flyvestation, må man også sige lange baner. Og det er der jo i den grad på Vandel! Hele tre kilometer lang er banen på Erhvervspark Vandel, og det er jo en fantastisk ramme for diverse motorsportsbegivenheder oplagsplads, testbane og meget andet.

2014-10-06_14-53-31

Den ualmindeligt smukke placering af Erhvervspark Vandel er et aktiv for stort set enhver type virksomhed. Læg dertil, at de enorme arealer giver oplagte muligheder for firmaer, der har brug for megen plads til oplag, produktion osv. I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad der er muligt på området.

De store hangarer kan lejes, og for virksomheder med brug for højt til loftet, er det jo en snublende nær løsning frem for at skulle bygge nyt og kostbart. Kontorfaciliteter er der masser af – både enkeltstående kontorer til leje men også i forbindelse med haller, hangarer og lignende,

Se disse bygninger for eksempel:

2014-10-06_14-58-08

Produktion? Administration? Alt er muligt – og logistikken er nem med adgangen til motorvejen og nem adgang for tunge køretøjer.

Tag et kig på Erhvervspark Vandel, hvis du vil have firma i utraditionelle omgivelser til priser, der er til at betale!

Og kniber det med penge til at betale, er der jo en mulighed for finansiering og kredit, som mange benytter sig af: Smarte lån

 

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.