Til manden der har alt

Det er bestemt ikke sådan, at jeg har noget imod mænd generelt – og da slet ikke imod min egen mand. Men de har nu en meget irriterende side, de mænd, for når de har nået en vis alder som for eksempel hen imod de 40 år, så har de efterhånden fået anskaffet sig alt, hvad de ønsker sig af værktøj og besynderlige elektroniske dimser, som mange mænd har i stakkevis.

Og så er det, at vi kvinder – deres koner – har et kæmpe stort problem, når vi skal finde på en fødselsdagsgave eller julegave til dem. For der er reelt ikke noget, de mangler, og det er altså for kedeligt at købe en ny skjorte hver gang.

Men nu har piben fået en anden lyd, for vi har fået nye naboer, og jeg er blevet ganske gode venner med nabokonen, som er nogenlunde jævnaldrende med mig selv. Og hun fortalte for et godt stykke tid siden, at hun nu i flere år har skrevet det ind i en fil på sin computer, hver gang hun faldt over et eller andet, der kunne egne sig som gaveideer ved senere lejligheder.

Og, fortalte hun, jeg skriver det faktisk også ned, når der er noget, jeg selv ønsker mig, for jeg har også tidligere haft problemer hver gang, en eller anden har bedt mig om en ønskeseddel til min fødselsdag eller en anden lejlighed.

Så min nabo har altså skrevet en masse emner ned, og da jeg for nylig bad hende om nogle ideer til min mands snarlige 40 års fødselsdag, hentede hun sin bærbare computer og viste mig den fil, hvor hun omhyggeligt holder styr på mulige emner. Jeg kunne se, at hun havde opdelt dem i flere slags, og der var en lang række med gaveideer til ham – som hun kaldte den kolonne. Og vil du virkelig forkæle ham: https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-3s1.html

Den kastede jeg mig over i håb om at finde den helt rigtige ide til min gemals fødselsdag, og der var bestemt også flere brugbare ting, som jeg var sikker på, han ville sætte pris på.

Men så scrollede jeg længere ned i filen og fandt ud af, at min nabo også havde en rubrik med oplevelsesgaver, og det slog mig, at det kunne være en god ide til Lars, når han nu fylder 40 år. Min nabo havde omhyggeligt noteret en række forskellige gaveideer af den art, og hun havde endda også tilføjet, hvor man kan købe den type gaver.

Jeg kunne se, at der åbenbart er mange firmaer i underholdningsindustrien, som gerne sælger oplevelsesgavekort. Jeg løb listen igennem for at se, om der var noget, der passede præcist på Lars’ ønsker og smag.

Jeg må indrømme, at det var en smule svært at vælge, for der var et meget stort udvalg af oplevelser i den lange liste, som min nabokone havde på sin computer. Men Lars er ikke så meget til de vilde eventyr, så det endte med, at jeg valgte et gavekort til en teateraften med forudgående middag på en god restaurant. Så må han jo finde sig i at dele gaven med mig.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.