Køb af massagestol

Når man vil investere i sin egen sundhed, ved at købe en massagestol, er der nogle vigtige detaljer som man skal afklaret med sig selv inden et køb.
Der findes rigtigt mange Massagestole på markedet, og den ene lover mere end den anden.
Og det kan være svært at beslutte sig for hvilken man skal købe.
Man skal nok først gøre op med sig selv, om man er til kvalitetsprodukter eller ?
Hvis du er til høj kvalitet, kan man sådan set starte med at sortere alle de “billige” Massagestole fra som koster fra måske ca. 5-20.000,- – de er alle produceret i Kina, typisk med dårlig massage og kvalitet til følge.
Stort set alle de ikke mærkevarer der findes uanset pris, kommer fra Kina – og et simpelt godt råd, hold fingrene væk, der er stor risiko for at miste sine penge.
Det er typisk nogle billige Massagestole, som der bare er en “grisk” forhandler på, som scorer nogle vildt høje avancer på.
Det næste er at man skal finde ud af om man har nogle specielle behov, det kan være en skade eller lignende, som gør at man eksempelvis døjer meget med nakkesmerter eller hovedpine eller lignende.
I det tilfælde er det vigtigt at få en stol, som giver en rigtigt god nakkemassage.
Specielt nakken og skuldrene er det sværeste sted for en massagestol at give en ordentlig massage. Der er dog 2 mærker som adskiller sig fra mængden af “ligegyldige” Massagestole.
Det er Fuji og Panasonic, de er begge firmaer som ligger med store udviklingsafdelinger indenfor massage, og de har desuden en stor service afdeling, så man altid kan få reservedele, hvis uheldet en dag skulle være ude.
De 2 mærker er en god sikkerhed for kvalitet, både på massagestolen, men også på den massage de giver.
Det er jo ikke en god handel, hvis man køber en billig massagestol, som man ender med ikke at bruge, fordi den ikke er i stand til at give en ordentlig massage.
Om man kan li den ene eller den anden er en smagssag, men find en forhandler hvor du kan prøve dem, og lav din egen Massagestols test, for det er forskelligt hvad vi hver især syntes er den bedste massage.
Det er også vigtigt at gøre op med sig selv, hvor stolen skal stå.
Hvis man eksempelvis går meget op i design, er udvalget pludseligt blevet meget småt, der findes nok kun en producent som laver rigtigt flotte Massagestole, nemlig spanske Keyton.
De er så til gengæld også i en ekstremt lækker udførsel, med ægte læder og super komfort.
Men er man derimod ligeglad med udseendet, men kun går efter den bedste massage – så er udvalget større.
Så det vigtigste er at afprøve stolene, og få god tid og ro til at vælge den rigtige massagestol. Tjek alle de gode massagestole hos Carerelax.dk

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.