Lys i badeværelset

En kunde, jeg havde i forretningen i dag, startede med at spørge mig lidt spydigt, om jeg nu også syntes, at han i sin el-forretning skulle begynde at forhandle VVS-artikler. Da jeg så lidt spørgende ud, pegede han på et lille udvalg af LED pærer, vi har liggende på en hylde i forretningen, og sagde, at den slags da er noget, som hører hjemme i hans forretning.

Det måtte jeg give ham ret i, for vores forretning handler med forskellige VVS-artikler, primært udstyr til badeværelser. I den forbindelse forhandler vi også nogle badeværelsesmøbler med integreret håndvask, spejl og skabe nedenunder. Og over spejlet er monteret nogle små spots, som giver et godt lys foran spejlet og ned over håndvasken.

Godt lys i badeværelset

Sagen er så, at en del af vores kunder i tidens løb er kommet for at få en ny pære til en spot, der er holdt op med at lyse. Disse badeværelsesmøbler er som nye monteret med gammeldags pærer, men selv synes jeg ikke, man uden videre bare skal sælge sådan nogle el-slugende tingester til kunderne, fordi LED lys jo er langt billigere i forbrug, ligesom de holder til mange flere timers brændetid.

Det forklarede jeg kunden, og han var da heldigvis helt enig med mig, og vi var også enige om, at det ikke ville være nok, at jeg bare anbefalede mine kunder at skifte til LED pærer, for når de først er kommet ind i min forretning, forventer de at kunne få ordnet deres ærinde her.

LED specielt til badeværelset

Så trods kundens spydige tone fra starten, blev vi hurtigt enige om tingene, og han kunne jo også konstatere, at mit udvalg af LED pærer udelukkende handler om de specielle spots, der er i vores badeværelsesmøbler.

Hans ærinde hos mig var så i øvrigt at kigge på vores udvalg af brusekabiner, for han skulle i gang med at renovere sit badeværelse hjemme i privaten. Han fortalte, at han er el-installatør, og det var hans plan at udføre arbejdet med renoveringen af badeværelset selv, for som håndværker kan man jo lidt af hvert også indenfor andre håndværkeres fag, sagde han med et smil.

Det har han selvfølgelig ret i, men selv om jeg også oprindeligt er uddannet som håndværker – VVS-mand – ville jeg nu aldrig selv gå i krig med elektriske installationer. Det ville ganske enkelt være for farligt at fuske med den slags.

Badekar?

Det gav han mig ret i, men når det handler om at fjerne et gammelt badekar, som man ikke længere vil bruge, og efterfølgende selv støbe gulv og lægge klinker, så er der jo ikke nogen sikkerhedsrisiko forbundet med at gøre det selv, hvilket han selvfølgelig har ret i.

Vi gik igennem de forskellige typer af brusekabiner, vi forhandler i forretningen, og han fortalte, at han ville erstatte det gamle badekar med brusekabinen, så han fortsat kunne benytte det eksisterende afløb og de eksisterende tilførsler af varmt og koldt vand. Han fik valgt den brusekabine, han ville have, ligesom jeg fik solgt ham vores topmodel i brusearmatur med både fast bruser og håndbruser. Jeg har fundet nogle ekstremt fede nye badekar her: https://www.elvvs.dk/c/badekar-3508/

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.