Opmagasinering er en god løsning på pladsproblemer

Opmagasinering, som eksempelvis her, er vidt anvendt og benyttet blandt tusindvis af danskere, og fungerer som en ekstra plads til alle de ting man måske ikke har plads til derhjemme. Opmagasinering betyder, at man ikke behøver at smide de højtelskede arvestykker ud, man ikke lige kan overskue hvor man ellers bør stille, eller skille sig af med overfloden af betydningsfulde og personlige barndomsminder. Disse opbevares tørt og sikkert og kan hentes igen når behovet opstår, i komplet samme stand som det blev afleveret.

Opmagasinering af ting og sager bruges i flere sammenhænge og kommer i spil i vidt forskellige perioder og kontekster i folks liv. Måske er du en universitetsstuderende, der har fået et legat til at studere i udlandet i et semester, og derfor er nødsaget til at opmagasinere dine ting i forbindelse med du flytter ud af kollegieværelset eller studieboligen. Måske har du gennemgået en hård og tærende skilsmisse, og er tvunget til at flytte i noget mindre, og derfor ikke har plads til alle dine møbler og ejendele. Eller måske ønsker du bare at rydde op i dit liv, men ikke umiddelbart har lagt stringente planer eller gjort dig de store overvejelser om placeringen af de overskydende effekter. Her kan opmagasinering være en hjælpende, praktisk foranstaltning, der kan gøre overgangen til en ny og anderledes ændring i dit liv nemmere og mindre smertefuld. Leje af rummene foregår hundrede procent anonymt og dine oplysninger behandles fortroligt og er ikke tilgængelig for offentligheden, så du kan ånde lettet op og trygt deponere dine sager. Rummene varierer i størrelse alt efter hvilket behov man måtte have for lidt ekstra plads, og prisen er selvfølgelig proportionel hermed. Selve rummet er polstret med vægge af massivt jern og åbnes portens elektroniske lås åbnes ved indtastning af en syvcifret talkode, som lejeren selv vælger i forbindelsen med leje af rummet. Betalingen forløber forudbetalt således at opsigelsen kan foretages med en måneds varsel, og der er mulighed for tilmelding til betalingsservice. Endvidere kan der opnås rabat ved leje af flere rum, eller et prisnedslag ved leje af et rum i længere tid. Det store ”lagerhotel”, som det så populært bliver kaldet, er indrammet af et omspændende pigtrådshegn og sikkerheden omkring låsning af rummene er ajour med den nyeste teknologi, så dine ting er lige så sikre som de indsatte i Horsens Statsfængsel. Derfor kan du med ro i sindet aflægge dine hvad du måtte ønske, så du både fysisk og psykisk kan omstille dig og komme videre i dit liv. Aalborg Lagerrum er et af de steder, som tilbyder denne form for opmagasinering.

De få regler, der dog er omkring leje af disse rum, indbefatter fremvisning af gyldigt ID i forbindelse med lejemålet samt at man fraskriver sig muligheden for at ’bo’ i disse rum. Sidstnævnte krav gør, teoretisk set, sig selv redundant, da de maksimalt ti kvadratmeter og manglen på sufficient vand og varme komplicerer et eventuelt bo. Ifølge det udstukne reglement skal denne faktor dog nævnes i forbindelse med aftalen, da der tidligere har været lignende sager, der fik stor omtale i pressen og masser af medietid, og desuden fik de daværende indehavere af sådanne lagerhoteller til at blusse en smule op i kinderne.

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.