På cykel til Paris

Når jeg tænker på cykelferie, tænker jeg på ture rundt i Danmark, men der er faktisk mere i det koncept end det. De senere år er fokus på sunde ferier med motion, samvær og anderledes oplevelser steget, og det har rejsebranchen også set. Et godt eksempel på det er Papuga, der har bygget et helt koncept under navnet “Vi cykler sammen”, og her er det altså cykelferie på et lidt højere niveau, der er tale om. Det hotte lige nu er at cykle til Paris.

På cykel til byernes by

Med Papuga kommer du i sadlen hele vejen til Paris. Det fede ved denne form for cykelferie er, at det hele er lagt til rette for dig: Ruterne er fastlagte, og der er sørget for indkvartering hver nat. Det gør det meget mere tilgængeligt for mennesker, der ikke har erfaring med cykelferie.

Et godt råd er dog: Du skal være i en vis form, for ellers bliver det ikke en rigtig ferie for dig. Der er sådan cirka 1.200 kilometer fra Danmark til Paris…

Hvis du ikke selv magter at cykle turen men har familiemedlemmer, der gør, kan du faktisk komme med alligevel. Papuga tilbyder nemlig ledsagerrejser, hvor du så kan tage imod dine familiære helte, når de ruller ind Champs Elysses i Paris efter turen. Og så kan I sammen holde ferie i den smukke by ved Seinen.

Dermed kan alle i familien tilgodeses, og det er slet ikke dyrt. Under 2.000 krner for en returbillet ned til Paris for eksempel – det er da til at komme til.

Hvis du er bidt af en gal cykel, er det absolut værd at kigge nærmere på vicyklersammen.dk, og det ser ud til, at der konstant kommer nye og spændende ture på programmet. Hvad mener du om at cykle rundt på Mallorca? Eller tage til Island og cykle i det helt unikke landskab på den smukke ø højt oppe i Atlanten?

Uanset dit valg: Rigtig god cykeltur – og husk nu at bruge cykelhjelm!

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.