Rask i sommerhus

Egentlig er det jo fantastisk, hvad en periode med rekreation det rigtige sted kan gøre for en. Det måtte jeg erkende, da jeg måtte gennem en større operation og efterfølgende skulle komme til hægterne igen. Jeg kunne ikke finde ro hjemme, og det var hårdt for både mig og min familie. En dag sagde min mand til mig, at nu skulle der ske noget, og han havde en ide. “Lad os leje et privat sommerhus hos ferieboligweb.dk til dig i et par uger!”

Han er jo altså bare en herlig mand, men jeg tænkte, at det da var “for meget”. Glad var jeg jo alligevel, og han ringede til dem og fandt et helt genialt sommerhus på Djursland, som var det helt rigtige sted.

Genialt at slappe af i skønne omgivelser

Min søde mand fandt det helt rigtige sted på Djursland: http://www.ferieboligweb.dk/sommerhuse-oestjylland-djursland.asp, og da der var tale om det, der kaldes for privat sommerhusudlejning, havde han direkte kontakt med ejeren af huset, og han forklarede, hvad jeg havde brug for, så vi på forhånd vidste, om det var egnet. Det var det, og to dage senere kørte han mig til Djursland.

Egentlig har jeg aldrig haft nogen fornemmelse for, hvor smukt der er derude, men det fandt jeg da ud af. Det var maj, og bøgen var sprunget ud, vejret var mere end godt, og jeg kunne dufte skoven omkring huset. Der tilbragte jeg så 14 dage, hvoraf de 10 var alene og de 4 med min mand og børnene.

Jeg kan ikke begynde at beskrive, hvad det gjorde for mig, at jeg havde den ro og ingen forpligtelser til at være noget for nogen andre end mig selv. Den første dag var det lidt underligt, men allerede om aftenen begyndte roen at sænke sig over mig.

Jeg fik en god ven i et lille pindsvin, der hver aften kom ind på terrassen og sagde hej, sad lidt og gloede på mig, før det trissede afsted til de gøremål, sådan en lille fætter nu måtte have.

Og sådan gik dagene – jeg fandt mine kræfter. Ugen efter var jeg til kontrol, og jeg blev 100% raskmeldt 🙂

 

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.