Tanker om piercinger

De glimter. De er trendy. De får opmærksomhed. Bodypiercings er blevet mere og mere populære. Og de er en god måde at fremhæve din krop på.

Du kan få mange forskellige piercinger og i mange legemsdele. Listen og mulighederne er uendelige.

De mest sexede piercinger, er dem, du ikke kan se! Og de mennesker, der får disse piercinger, er ikke umiddelbart dem, du forestiller dig. Sensuel piercing er nu mainstream! Der var tidligere tale om en fetish, men sådan er det ikke længere. I dag er det alt fra postbudet til advokaten og pigen henne om hjørnet,der har disse piercinger. Ja, selv seniorer får dem.

Der er mange årsager til at blive piercet. Nogle vil bare gerne fremhæve en bestemt legemsdel – det kan være en navlepiercing med et flot piercingsmykke, der fremhæver en flot mave. Det kan være en piercing over læben, der fremhæver et smukt ansigt. Men mange vil gene have en erotisk piercing for at fremme nydelsen ved sex og øge deres sensitivitet.

Fx vil en penispiercing gøre nydelsen større for både den piercede og også for partneren. Sådanne piercinger er noget, der typisk tænkes over længe, mens en øjenbrynspiercing eller en navlepiercing er noget, der typisk gøres mere impulsivt.

Kvinder kan få huden over klitoris piercet, og således vil bevægelser få piercingen til at røre ved klitoris. Forstil dig den følelse 🙂

Så døm ikke folk på forhånd med hensyn til piercinger. Vi er mange, der har dem.

Netop fordi det er så trendy med piercinger, kan du købe en masse forskellige piercingsmykker online. Mulighederne er uanede. Der er mange lækre shops online, der sælger piercingsmykker.

Hvad så? Er du fristet til at prøve? Vi er mange, der har ørerne piercet, men hvad med at prøve en erotiks piercing? Var det noget for dig?

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.