Tid til nyt ur

Det er ved at være noget tid siden, jeg har købt et nyt ur. Jeg har altid købt ure som en del af mit outfit. Tit bruger jeg det ikke engang som et ur, men bare som et smykke eller accessorie om du vil. Jeg bruger min telefon som et ur i stedet.

Jeg har ure i guld og i sølv – ja endda rødguld til at matche mit outfit. Jeg har et ur med en hvid keramisk kæde, til når jeg er klædt i hvidt, brun kæde med guld, når det er passende.

Jeg har netop set et flot sort ur fra Michael Kors med sort rem og sort skive og med sølv dekorationer og med sten rundt i kanten. Det er jeg nødt til at have set nærmere på.

Certina – den ægte klassiker

Jeg er også begyndt at se på Certina Ure. Certina Ure har et flot klassisk ur med romertal. Det har en rustfri stållænke, hvor der i midten er en bane af rødguld. Det kunne være cool at bruge til et mere klassisk look.

Og så er det, at det udfordrende kommer ind. Før Apple Watch kom frem, skiftede jeg mit ur hver dag til mit outfit. Da jeg fik mit Apple Watch, bar jeg det om dagen på job og skiftede til mit almindelige dressur om aftenen.

Jeg elsker mit Apple Watch, men vi må se i øjnene, at det er alt andet end pænt. Jeg har dog fundet nogle remme, der gør det mindre grimt, men det er stadig et ”computerur” at se på. Når jeg virkelig skal dresses op, skifter jeg stadig mit ur, men det sker mere og mere, at jeg beholder mit Apple Watch på, fordi jeg nu engang er vant til at få et ding på mit arm, når der er en SMS-besked eller noget andet.

Jeg vil nu stadig bibeholde min urinteresse, men måske den vil være mere behersket, når nu jeg er blevet Apple Watch bruger.

Har Apple Watch ændret din måde at bruge et ur på?

Disclaimer

Skriv et svar

Your email address will not be published.